Gratis internetlån

De flesta snabba internetlån har en högre ränta än andra lån. Anledningen till det är att lånet har en mycket kort avbetalningstid, låga krav och så betalar du naturligtvis lite extra för den snabba handläggningen. Men det är faktiskt bland dessa internetlån som du hittar den allra lägsta räntan också, en ränta som är på 0 %. Det här innebär att du faktiskt kan låna gratis när du tar ett internetlån, men bara om du är en ny kund.

Låna helt gratis utan finstilta villkor

När du tar ett gratis internetlån är det verkligen helt gratis. Ett gratislån har ingen ansökningsavgift, ingen uppläggningsavgift eller några andra dolda avgifter och räntan är som sagt på 0 %. Om du lånar till exempel 2000 kr sätter långivaren in 2000 kr på ditt bankkonto (utan avdrag för några avgifter) och sedan betalar du tillbaka exakt 2000 kr innan lånetiden är slut och inte ett öre mer. När du har betalt tillbaka på lånet behöver du aldrig ha med långivaren att göra igen om du inte vill. Du förbinder dig alltså inte till någonting när du lånar gratis.

Lånebelopp och lånetid för gratis internetlån

Det finns gratis internetlån på 500 – 6000 kr och de mindre gratislånen brukar ha en lånetid på 14 dagar och de större 30 dagar. Vissa långivare kan även erbjuda en förlängning av gratislånet men du är det inte gratis längre.

Om du också vill låna gratis du för närvarande låna 3000 kr i 30 dagar hos Kredit365, 5000 kr i 14 dagar hos Trustbuddy och 6000 kr i 30 dagar hos Vivus. Se länkar till kreditgivarna längst upp på startsidan här på internetlåna.com.