Internetlån direkt

Om du behöver ett internetlån riktigt, riktigt snabbt kan du under vissa försutsättningar få ditt internetlån direkt. Med ”direkt” menar vi inom 5 – 15 minuter efter att din ansökan godkänns och med tanke på att ansökan också brukar behandlas direkt är det riktigt, riktigt snabbt. Snabbare än så kan du inte få ett internetlån.

Så får du ett internetlån direkt

För att du ska kunna få ett internetlån direkt måste du vända dig till ”rätt” långivare och ansöka under kontorstid. Nu ska vi på internetlåna.com visa dig vad ”rätt” långivare innebär och vilka kontorstider långivarna brukar ha.

Vänd dig till ”rätt” långivare

Du måste vända dig till en långivare som använder sig av samma bank som du för att kunna få ett internetlån direkt. Om du till exempel har ett bankkonto hos Nordea måste du se till att långivaren också använder sig av Nordea. Det är nämligen så att direktutbetalningar bara kan göras inom en och samma bank. Vanliga banker som långivarna använder sig av är Nordea, Handelsbanken och Danske Bank. Du bör också kolla upp att långivaren verkligen gör direktutbetalningar innan du ansöker.

Ansök under kontorstid

Utbetalningar av internetlån sker såklart inte automatiskt utan måste betalas ut av en handläggare, därför måste du göra din ansökan under kontorstid om du vill få ditt internetlån direkt. I praktiken innebär det att du inte kan få ett internetlån utbetalt direkt om du ansöker på sent på kvällen, riktigt tidigt på morgonen eller på natten.

De flesta kontor har öppet alla dagar i veckan och på vardagarna öppnar de ofta kl. 08.00 eller 09.00 och stänger mellan 20.00 – 22.00. Under dessa tider är det alltså inte alls några problem att få ett internetlån direkt.